A doua ediție ABSL Business Services Master Program susținută de ABSL

//A doua ediție ABSL Business Services Master Program susținută de ABSL

Asociația Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România (ABSL România), în parteneriat cu Academia de Studii Economice din București (ASE) va continua și în acest an să susțină și să promoveze dezvoltarea industriei serviciilor pentru afaceri din România prin programul de master “Business Services”.

Inițiativa întemeierii acestui program a luat naștere ca urmare a sesizării a două stări de fapt. Pe de o parte, companiile membre ABSL au observat lipsa unei forțe de muncă specializate în domeniul serviciilor de business. Pe de altă parte, o analiză a ofertei educaționale a scos la iveală absența unui program academic destinat formării și pregătirii viitoarei generații de specialiști în industrie.

Prin acest program academic, ABSL își dorește să sprijine schimbările în sistemul educațional din România în vederea pregătirii de profesioniști cu experiență practică, adaptată cerințelor și necesităților actuale din sistemul de business.

“Prin programul nostru de master “Business Services Master Program” studenții au șansa de a îmbina cunoștințele teoretice cu experiența practică. Astfel, experiența lor educațională va fi completă și va răspunde cerințelor din partea industriei serviciilor pentru afaceri. De asemenea, studenții au oportunitatea reală ca după absolvire să fie recrutați de una dintre companiile membre ABSL” – Cosmin Pătlăgeanu, Marketing Manager Luxoft România și Președintele ABSL.

În decursul celor doi ani de studiu, studenții vor urma cursuri specifice, precum: vânzări și marketing, sisteme ERP, managementul riscurilor în afaceri, management operațional și îmbunătățirea proceselor în industria serviciilor pentru afaceri. La finalul primului an de studii, profesioniștii din ABSL fac disponibile internship-uri de 6 luni în companiile în care activează. Ca urmare, programul oferă o gamă largă de oportunităti reale de carieră. Printre zecile de companii membre în ABSL se numără și Connections Consult, CRH, Genpact, Group Renault, Petrom, Procter&Gamble, Stefanini, UniCredit Business Integrated Solutions și WIPRO care susțin acest program.

Perioada de înscrieri se desfășoară intre 6 și 9 septembrie. Pe data de 12 septembrie, se va susține testul de competență lingvistică, iar pe data de 13 septembrie candidații vor susține ultima probă: interviul. Pentru anul universitar 2017-2018, în program sunt disponibile 30 de locuri in cadrul programului de master “Business Service”.

Pentru mai multe informații, calendarul admiterii este disponibil aici: www.ase.ro/admitere2017/masterat2017/pasi_septembrie_2017/Calendar_masterat_septembrie2017.pdf.

2018-05-17T08:25:46+00:00