Cosmin Pătlăgeanu, Marketing Manager, Luxoft Professional România, este noul Președinte ABSL

//Cosmin Pătlăgeanu, Marketing Manager, Luxoft Professional România, este noul Președinte ABSL

Asociația Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România (ABSL), cea mai importantă organizație care reprezintă sectorul local de servicii pentru afaceri anunță astazi, 11 Mai 2017, numirea domnului Cosmin Patlageanu în funcția de președinte al asociației si schimbari la nivelul structurii consiliului director.

Alături de Cosmin Patlageanu, din noul consiliu director al ABSL fac parte incepand cu luna Mai 2017 Ecaterina Ion, GM & Country HR Leader Hewlett Packard Enterprise, Cristian Cilibiu – Senior Project Manager UniCredit Business Integrated Solutions, Ciprian Dan – Location Head Wipro BPS, Cătălin Iorgulescu – Head of Operations SAMSUNG SSCE, Shibu Nambiar – SVP & COO, Genpact Europe, LatAm & Africa si Dragos Stefan – EMEA Launch Manager, Stefanini.

Cosmin Pătlăgeanu îl urmează la conducerea ABSL România pe Florin Grama, președinte al asociației din aprilie 2015 până în aprilie 2017, preluând misiunea de a continua initiativele strategice ale organizatiei.

Sectorul serviciilor pentru afaceri contribuie semnificativ la dezvoltarea economica a Romaniei, iar ABSL, ca principala asociatie ce sprijina industria, are un rol esential in colaborarea dintre companiile din domeniu si autoritati, precum si in sustinerea evolutiei aceste zone.

“Sunt onorat sa contribui, alaturi de membrii ABSL, la realizarea obiectivelor strategice ale Asociatiei. Cred ca avem acum un moment bun in cresterea zonei de servicii pentru afaceri si este important sa il mentinem, punand accentul pe dialog si implicare, la toate nivelurile. Romania este o destinatie atractiva pentru investitii si o locatie cheie pentru companiile care deja au operatiuni aici, insa competitia este dura si trebuie sa ne pastram avantajele competitive”, a declarat Cosmin Patlageanu.

Noul președinte al ABSL România își va canaliza cunoștințele și abilitățile pentru a sprijini și a coordona inițiativele asociației, pentru a dezvolta noi proiecte și pentru a crește vizibilitatea României în vederea obținerii de investiții străine.

Florin Grama, a condus ABSL Romania, in calitate de presedinte, intre 2015-2017 reusind sa tripleze numarul de membrii ai asociatiei ce reprezinta azi, 60% din forta de munca in industria de outsourcing in Romania. La predarea mandatului, a declarat: “Am acceptat o noua provocare in interiorul Microsoft, si astfel am lasat deschisa colegilor mei oportunitatea de a contribui la consolidarea ABSL. Ma bucur sa pot sprijini in continuare, ca simplu membru, proiectele si initiativele asociatiei si am toata increderea in noul Board si presedintele Cosmin Patlageanu, cu care am colaborat foarte bine si pana acum, ca vor reusi sa duca lucrurile mai departe, iar vocea ABSL se va auzi tot mai pregnant in mediul de afaceri din Romania.”

Cosmin Pătlăgeanu are o vastă experiență în domenii precum Marketing, Jurnalism, IT și Relații Publice. În ultimii 5 ani, s-a dezvoltat în cadrul multinaționalei Luxoft România, iar în prezent deține funcția de Marketing Manager în cadrul aceleiași companii.  De asemenea, a ocupat pozitia de membru in consiliul director al ABSL in perioada 2015-2017, administrand activitatea  asociatiei din zona relatiilor cu investitorii.

Luxoft este un furnizor de top de servicii de dezvoltare software și soluții IT inovatoare către clienți globali, cu precădere companii multinaționale.

Asociația reunește cele mai mari companii de profil din domeniile Business Process Outsourcing (BPO), Shared Services Center (SSC), Outsourcing IT (ITO) și cercetare și dezvoltare (R&D).

Din  ABSL  Romania  fac  parte atât companii autohtone, cât și multinaționale de  profil, leaderi  regionali  şi globali precum: Accenture Services, APT Resources & Services, Allianz Worldwide Partners Romania, Be Think Solve Execute, Telus International, Capgemini, Central Europe Technologies, Connections Consult, CRH, DB Schenker , Deloitte Audit, Ernst & Young, Eucom Business Language, Genpact Romania, Global Remote Services, HP Enterprise, HP Inc Romania, Luxoft Professional Romania, Mazars Consulting, Mood Media, Microsoft Romania, Office Depot Service Center, Optima Solutions Services, Outsourcing Advisors, PwC Services, Process Solutions, Procter & Gamble Marketing Romania, Renault Business Services, Samsung Romania, SCC Services Romania, SELIR, Societe Generale European Business Services, Stefanini Romania, TMF/ UCMS Group Romania, UniCredit Business Integrated Solutions, Valoris Center, Vauban IT, Veeam Software, Vodafone Shared Services Romania, Webhelp, Wipro Technologies și WNS Global Services Romania.

2018-05-17T08:53:49+00:00