Acasă 2018-06-27T07:17:25+00:00

Despre noi

Asociația Business Service Leaders în România (ABSL) este o organizație care reprezintă industria serviciilor pentru afaceri și care reunește companii importante din sector, companii de tip SSC (Centre de Servicii Partajate), BPO (Servicii de afaceri externalizate), ITO (Servicii de IT externalizate), R&D (Cercetare&Dezvoltare).

ABSL România sprijină dezvoltarea și transformarea Sectorului de Servicii pentru Afaceri într-un motor al creșterii economice a României prin întărirea colaborării în cadrul industriei și cooperării cu autoritățile și alți stakeholderi.

Obiectivul ABSL România este să sprijine dezvoltarea pe termen lung și creșterea dinamică a sectorului serviciilor pentru afaceri și să sporească atractivitatea investițională a României în domeniul serviciilor externalizate și a proiectelor off-shore. Asociația țintește să îmbunătățească dialogul și colaborarea în cadrul industriei, prin facilitarea schimbului de cunoștințe și exemple bune practici între jucătorii din sector.

ABSL România are peste 50 de Membrii: Membri cu drepturi depline, Membri asociați și Membri suport.

Proiectele Asociației sunt implementate de o echipă operațională, sub coordonarea Consiliul Director.

Membrii Asociației sunt angajatori care, indiferent de forma lor de organizare, desfășoară activități în cadrul sectorului de servicii pentru afaceri sau care oferă produse şi servicii companiilor din acest sector.

ABSl este un brand global care a început în 2009 ca urmare a inițiativei unora dintre cele mai mari companii care reprezintă sectorul serviciilor pentru afaceri în Polonia.

În 2013 Asociația Business Service Leaders s-a extins în Republica Cehă și în România, contribuind la creșterea sectorului serviciilor pentru afaceri din aceste țări.

ABSL include companii de tip SSC (Centre de Servicii Partajate), BPO (Servicii de afaceri externalizate), ITO (Servicii de IT externalizate), R&D (Cercetare&Dezvoltare) dar și companii care, prin activitatea lor, contribuie la creșterea acestui sector.

Află mai multe despre noi
Contactează-ne

PROIECTE ȘI ACTIVITĂȚI ABSL

Ce facem

ABSL derulează constant activități în mai multe arii interconectate pentru a sprijini în mod real profesioniştii din sectorul Serviciilor pentru Afaceri.

Workstreams & Proiecte

Citește mai mult

Conferințe Anuale și Evenimente

Evenimente viitoare

Publicații și Rapoarte

Vezi Rapoarte

Schimb de cunoștiințe

Află mai multe
Sign up for our Newsletter

Știri & Evenimente

ȘTIRI

Mai multe știri

EVENIMENTE VIITOARE

Află mai multe și achziționează bilete

Parteneri Strategici ABSL

Alătură-te astăzi comunității ABSL

Vrei să devii Membru?
Află mai multe despre beneficii și procesul de aderare.

DEVINO MEMBRU

MEMBRI CU DREPTURI DEPLINE

MEMBRI ASOCIAȚI

MEMBRI SUPORT