Despre ABSL 2018-06-27T07:23:14+00:00

DESPRE ABSL

DESPRE NOI

Asociația Business Service Leaders în România este organizația care reprezintă industria serviciilor pentru afaceri care reunește companii importante din sector, companii de tip SSC (Centre de Servicii Partajate), BPO (Servicii de afaceri externalizate), ITO (Servicii de IT externalizate), R&D (Cercetare&Dezvoltare) și companii care susțin dezvoltarea acesteia.

Misiune & Viziune
Priorități & Activități

MEMBRII NOȘTRI

ABSL România are peste 50 de membri: Membri cu drepturi depline, Membri Asociați și Membri Suport.

Membrii asociației pot include angajatori care, indiferent de forma lor de organizare, desfășoară activități în cadrul industriei de servicii pentru afaceri, promovează astfel de activități sau care oferă consultanță de specialitate entităților din acest sector.

Membri

CE FACEM

ABSL susţine proiectele care încurajează antreprenoriatul şi practicile de business, evaluează schimbările legislative şi face propuneri de îmbunătăţire a cadrului legal care afectează mediul de afaceri şi ajuta la adaptarea curriculei educaţionale la cerinţele actuale ale practicilor de business.

Colaborează cu autorităţile centrale şi locale şi cu mediul de business pentru sprijin reciproc şi dezvoltarea comunităţilor locale.

Direcții strategice și proiecte
Evenimente

ABSL LA NIVEL GLOBAL

ABSl este un brand global care a început în 2009 ca urmare a inițiativei unora dintre cele mai mari companii care reprezintă sectorul serviciilor pentru afaceri în Polonia.

De atunci, Asociația Business Service Leaders s-a extins în Republica Cehă și România, care au reprezentat avangarda creșterii serviciilor pentru afaceri în ultimii 5 ani.

Obiectivele principale ale asociaţiei la nivel global sunt:

  • Să ofere industriei serviciilor de afaceri o voce comună care să o sprijine în construirea unui mediu în care aceasta să prospere
  • Să colaboreze cu autorităţile naţionale şi locale
  • Să crească dialogul şi colaborarea în interiorul industriei

Parteneri Strategici ABSL

Alătură-te ABSL astăzi

Interesați sa deveniți Membru? ?
Aflați mai multe despre beneficii și proces.

ALĂTURĂ-TE ABSL