Master in Business Services 2018-06-27T13:02:34+00:00

Master în Business Services

ABSL România sprijină dezvoltarea sistemului educațional din România și adaptarea curriculei la realitățile mediului de business.

Astfel, ABSL permite tinerilor, dar și profesioniștilor care doresc să-și extindă cunoștiințele în ceea ce privește procesele și tehnologiile utilizate în domeniul serviciilor de afaceri (și nu numai), să se inscrie în Programul de Master in Business Services.

Înscrie-te în Programul de Master în Business Services

Dorești să te înscrii în Programul de Master în Business Services?

Completează acest formular și te vom informa când începe perioada de înscriere, ce documente vor trebui pregătite, sfaturi/sugestii cu privire la interviu și la procesul de admintere, și îți vom oferi știri din cadrul industriei Serviciilor pentru Afaceri.
Înscrie-te în Programul de Master în Business Services

Ai întrebări cu privire la Programul de Masterat în Business Services? Contactează-ne la absl@absl.ro.

Programul de Master în Business Services

În respectarea angajamentului de a transforma sistemul educațional din România, ABSL România a lansat, în parteneriat cu Universitatea de Studii Economice din București, ASE, Programul de Masterat în Business Services, disponibil pentru 40 de studenți. Acest program este menit să sprijine dezvoltarea industriei de servicii pentru afaceri și să contribuie la pregătirea profesională a următoarei generații de specialiști în domeniu.

În timpul celor 2 ani de masterat, studenții vor participa la cursuri precum managementul operațional, marketing și vânzări, managementul riscului de afaceri, sisteme ERP, analize financiare sau procese operaționale, furnizate de profesorii din Academia de Studii Economice din București sau reprezentanți ai companiilor membre ABSL.

Calendar de înscriere 2018:

  • Perioada de înscriere: 23 – 25 iulie 2018
  • Test de competențe generale
  • Interviu final

În timpul ultimului semestru al programului, studenții vor participa la un stagiu de internship de 6 luni în companiile membre ABSL. Astfel, ei vor avea ocazia de a aplica și îmbunătății cunoștiințele teoretice, pregătindu-și în același timp lucrarea de disertație.

Partenerul nostru: Academia de Studii Economice din București, ASE

Înființată prin Decret Regal în data de 6 Aprilie 1913, Academia de Studii Comerciale și Industriale (ASCI), prima instituție de învățământ superior din România, Academia de Studii Economice din București, a fost evaluată de ARACIS (Agenția Română pentru Asigurarea Calității în învățământul Superior) ca o universitate competitivă în cercetare și educație de “înaltă încredere”.

ASE reunește 11 facultăți, 26.00 de studenți înscriși la programele de Licență, Master și Doctorat, precum și peste 2.000 de angajați în structura sa administrativă și academică. Acestă structură și programul educațional permit ASE să își păstreze titlul de cea mai importantă universitate din cadrul sistemului de învațământ din România.

Având în vedere angajamentul ABSL de a nu dezvălui informații personale, lista completă a stagiilor disponibile pentru studenții înscriși în Programul de Master în Business Services vor fi trimise doar celor acceptați în program.

Mulțumim pentru înțelegere!

Pentru mai multe informații cu privire la Programul de Masterat în Business Services vă invităm să vizitați  mbs.ase.ro sau pagina oficială de Facebook ABSL Romania.