ABSL România: Școală ca afară – Încep înscrierile la masteratul ABSL

//ABSL România: Școală ca afară – Încep înscrierile la masteratul ABSL

București, 18 iulie 2018. Asociația Business Service Leaders în România (ABSL) dă startul înscrierilor la programul de Master Business Services (MBS), unul dintre puţinele din România care este conceput pe modelul universităților de succes din străinătate. Acesta îmbină cursuri, seminare practice şi activităţi extracuriculare, dar și internshipuri în cadrul companiilor membre ABSL, care le oferă tinerilor posibilitatea unui start rapid și benefic în carieră. Programul de masterat a fost creat în urma unui parteneriat strategic cu Academia de Studii Economice din Bucureşti, în cadrul facultății de Contabilitate și Informatică de Gestiune.

Înscrierea la masterat are loc în perioada 23 – 25 iulie și este urmată de susţinerea unui examen scris și a unui interviu. Selectarea candidaților se va face pe baza unui test în limba română care verifică abilităţi şi cunoştinţe generale (abilităţi de logică, rezolvare de probleme, înţelegere de text) și a unui interviu cu comisia de admitere care va urmări evaluarea capacităţii de exprimare orală, a motivării și a interesului profesional. Sunt disponibile 50 de locuri, 30 dintre acestea fiind susținute cu burse de către ABSL.

Tinerii studenţi la MBS vor urma un program educaţional similar celor din vestul Europei: axat în principal pe studii de caz şi exerciţii practice, dobândirea de abilităţi şi învăţarea unor instrumente şi programe frecvent utilizate în domeniul serviciilor pentru afaceri. Cursurile sunt predate de către profesori de la ASE, seminarele sunt susținute de către specialiști de marcă din industrie, iar practica se face în companii de top din industrie, membre ABSL.

„Atuurile acestui program de master sunt: angajarea încă de pe băncile şcolii (96% dintre proaspeţii absolvenţii MBS lucrau deja în sector la terminarea studiilor), un număr mare de burse, puţină teorie şi multă practică. Toate acestea sunt augmentate de faptul că învaţă direct de la specialişti de top, angajați în companii de renume mondial – membre ABSL”, a declarat Cătălin Iorgulescu, Vice-Președinte ABSL.

În cadrul programului de master, studenţii învaţă după o curriculă creată împreună cu mediul de afaceri, adaptată la practicile din industrie şi au acces la informaţii şi noutăți din domeniu. În plus, programul include un curs de limbă germană pentru începători – una dintre cele mai căutate în industrie, remunerată suplimentar cu un bonus de limbă.

„Inovativ, creativ și provocator sunt cele trei cuvinte care descriu perfect programul de masterat, iar principalul beneficiu este acela că ne-a pus în legătură directă cu angajatorii pe care îi vizam în această industrie”, a declarat Denisa Obadă, absolventă MBS.

Programul are o durată de doi ani şi se adresează absolvenților de studii universitare, indiferent de facultatea terminată (ASE, Universitate, Politehnică etc..), care doresc o carieră în industria serviciilor pentru afaceri.

Mai multe informații despre înscriere și despre programul de masterat găsiți aici:
http://mbs.ase.ro/.

2018-07-23T09:28:05+00:00