Tot ceea ce vrei să știi despre cum să-ți protejezi sănătatea în contextul Covid-19

/Tot ceea ce vrei să știi despre cum să-ți protejezi sănătatea în contextul Covid-19
Loading Events
This event has passed.

Sesiune de Q&A cu dl Raed Arafat

Perioada actuală, marcată de un numar în creștere al cazurilor de infecări cu SARS-CoV 2, dar și de modificări legislative, restricții și noi imunizări, ne pune pe toți în fața unei realități în care, desi găsim informație peste tot, de cele mai multe ori alegerea surselor credibile și actualizate devine din ce în ce mai grea.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de informare a comunității de business services, organizăm un eveniment la care angajații companiilor membre sunt invitați să participe. Iar cum informația oferită trebuie să fie de primă-mână, îl vom avea invitat pe dl Raed Arafat, Secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, și persoana cea mai avizată să ofere informații actualizate comunității noastre.

Evenimentul va avea loc online, pe 2 noiembrie 2021, începând cu ora 17:00.

Pentru facilitarea desfășurării evenimentului, vă rugăm sa vă înscrieți aici. De asemenea, pentru ca un număr cât mai mare de întrebări să își găsească răspunsul, vă rugăm sa le adaugati in formularul de inscriere (noi le vom centraliza si le vom adresa in timpul evenimentului).