Rolul HR-ului pe piata muncii actuale si perspective de viitor

//Rolul HR-ului pe piata muncii actuale si perspective de viitor
Loading Events
This event has passed.

AGENDA EVENIMENTULUI

  • Cuvant introductiv din partea reprezentantilor Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iași, Facultatea de Filosofie si Stiinte Social- Politice, Departamentul de Sociologie si Asistenta Sociala- specializarea Resurse umane

Conf. Univ. Dr. Romeo Asiminei – Director Departament

Dr. Ioana Alexandra Maxim– Lector asociat

  • 10 lucruri pe care trebuie sa le stii despre externalizarea serviciilor de resurse umane

Cat de multe stii despre externalizarea serviciilor de resurse umane? Afla impreuna cu noi despre ‘ciclul de viata’ al angajatilor intr-o companie, tipurile de servicii care pot fi externalizate si tehnologiile utilizate frecvent in domeniu, importanta experientei utilizatorilor si cum ar putea sa evolueze domeniul in urmatorii ani.

Prezinta: Georgiana Bolohan, Employee Development Program Manager, Conduent

Laura Vasilachi, Induction trainer, Conduent

Elias Zafiris, Induction trainer, Conduent

  • Recrutarea la distanta. Ce impact au solutiile digitale?   

Modificarile din piata fortei de munca, realitatea inca noua a joburilor remote si felul in care recrutarea si retentia talentelor se adapteaza acestora, sunt printre cele mai importante provocari ale specialistilor de HR de pretutindeni. In aceasta scurta prezentare, vom ilustra cum folosirea unui ATS, automatizarea proceselor si aplicarea unor bune practici la nivel de organizatie, ne ajuta sa avem success in sourcing-ul si intervievarea candidatilor, integrarea new-starterilor si sa construim experiente positive pe tot parcursul acestor etape.

Prezinta: Andreea Strugariu, Recruitment Lead, SCC